Medewerkers

– Leiding die eens aan een regionaal kamp willen meewerken
– de stam die een leuk project zoekt
– een explorer die wel wil leiding geven, maar nog niet durft
– een begeleider die graag ‘onder de groep’ is
– en iedereen die graag actief is

Medewerkers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die bepaalde taken beet willen pakken op het WSS. (medewerkers@wssweekend.nl) heeft hier de coördinatie over. Dus je weet van te voren precies wat er van je verwacht wordt.

Explorers, extra leiding, stam of aanwaai kunnen met de WSS-gangers mee! Onder de naam ‘medewerker’ helpen ze bij het uitvoeren van spellen, de toneelstukken, ’t kampvuur, thema-bouwsels, beveiliging, of een dropping. Overdag is er gratis koffie, thee, en lunch. En als de klus er op zit, vieren ze samen een topavond. Voor ingeschreven (actieve) medewerkers is de overnachting natuurlijk ook gratis!

De werkzaamheden worden het meeste opgepakt tijdens het weekend.
Maar voor de liefhebbers is er nu al de mogelijkheid mee te werken.
Vanaf donderdagavond vindt de opbouw plaats, dus vanaf dat moment ben je ook al welkom.

 

Logistiek & Beveiliging

Er gebeurt nogal wat tijdens de WSS weekend. Groepen komen allemaal tegelijk aan en gaan ook tegelijk weer weg. Er moet veel toneel- en spel-materiaal het terrein op. En dat moet allemaal door dat smalle paadje… Oh, en vanaf de weg kijkt het verkeer ook graag toe. Ons team logistiek & Beveiliging laat alles soepel verlopen.

En omdat team logistiek & Beveiliging er toch is: voor dit weekend is ook beveiliging nodig. Enthousiaste scouts die het weekend graag onverstoord zien. Zo, dat de deelnemers hun spel zonder ongenodigde gasten kunnen spelen. Zo, dat het ons feestje blijft.

Het team draait diensten op afgesproken tijden zodat ze ook rustig kunnen rondkijken of effe eten. Precieze tijden zijn afhankelijk van de teamgrootte en beschikbaarheid.

Dus ben je het weekend aanwezig en denk je de taak hierboven aan te kunnen, geef je dan op voor een van de belangrijkste taken van het weekend!!!
Stuur een mail naar (medewerkers@wssweekend.nl)